Projekt nyitórendezvény – Nyíregyháza – 2018. március 6.

Időpont: 2018. március 6. 14:00

Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Hősök tere 5. Megyeháza épülete, Bessenyei Nagyterem

Projekt azonosítószám: EFOP-1.6.3-17-2017-00010

A projektet megnyitó rendezvény megtartására 2018. március 6. napján 14.00 órától Nyíregyházán a Hősök tere 5. szám alatt található Megyeháza épületében a Bessenyei Nagyteremben került sor.

A rendezvényt Czibere Károly a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár nyitotta meg, majd a résztvevőket köszöntötte Seszták Oszkár a megyei közgyűlés elnöke, Román István kormánymegbízott úr, Jászai Menyhért Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának alpolgármestere, valamint a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság, mint konzorciumi partner részéről Németh Péter Gábor igazgató úr.

A köszöntőket követően Sztojka Attila az Emberi Erőforrások Minisztériumának Felzárkózásért Felelős Helyettes Államtitkárságának főosztályvezetője tartott előadást, a projektet bemutatta Dr. Batári Henrietta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzati Hivatal felzárkózási munkatársa. Ezt követően a célcsoportokhoz kapcsolódó előadások megtartására került sor, Kisari Károly, Lázár Péter és Román Demeterné közreműködésével.